divendres, 21 d’octubre del 2011

THE STONE ROSES CONFIRMEN EL SEU RETORN

                                                                             
Ja feia temps que es rumorejava, però ja és oficial: The Stone Roses, una de les bandes més representatives i brillants del Manchester de finals dels 80 i principis dels 90, es reunirà el proper estiu després de 15 anys de separació.
L'anunci, que es va fer en una conferència de premsa a Londres, el van donar els quatre components: Ian Brown, John Squire, Gary "Mani" Mounfield i Alan "Reni" Wren.
Van confirmar dues actuacions a la seva ciutat natal els dies 29 i 30 de juny del 2012, seguits d'una gira mundial. En aquests concerts tocaran també conçons noves, per tant no es descarta que més endavant puguin publicar un nou disc.
Amb només dos àlbums d'estudi (The stone Roses, 89 i Second Coming, 94) van ser pioners de l'anomenat moviment "Madchester" i considerats ràpidament com un grup pràcticament de culte.
Us deixo un moment de la roda de premsa on anuncien el seu retorn. Benvinguts novament a la màquina!

1 comentari:

  1. Stone Roses que grans!!! m'encantaria veurel's junts!!! i el tema dels casparvon avui vaig a Razzmatazz a veure el seu directe un altre vegada. A barraques toquen el dia 2 de Nov. mira el link. http://casparvon.bandcamp.com/

    ResponElimina