dissabte, 24 de març del 2012

MY BLOODY VALENTINE SEGUEIXEN VIUS

                                                                     
El de My Bloody Valentine és un retorn que molta gent espera. El seu líder Kevin Shields, desaparegut durant molts anys, va sorpendre a mig món anunciant una gira de reunió el 2008 (que els va portar al FIB 08 i al Primavera Sound 09). Ara, la discogràfica Sony ha confirmat que el proper 7 de maig es publicaran edicions remasteritzades dels dos àlbums del grup ("Isn't anything" (88) i "Loveless"(91)) i dels 4 EP's (Feed me with your kiss, You made me realise, Glider i Tremolo) tot això amb material extra.
Així que ja sabeu, els fans d'aquesta banda de Dublin que van aconseguir que el soroll sonés a glòria ja podeu anar estalviat diners i a esperar la gran notícia que seria un nou disc de My Bloody Valentine 20 anys després.


1 comentari:

  1. Only Shallow és una joia de cançó, que pertany a un àlbum estratosfèric, el ‘Loveless’. Recordo la primera vegada que el vaig escoltar: vaig quedar perplex pensant què collons de música era aquella, amb un ensordidor soroll de guitarres distorsionades y una veu angelical de fons (la de Bilinda Butcher) que gairebé quedava diluïda entre tanta distorsió.
    Aquest àlbum va resultar ser com un estupefaent: de mal pair en un principi i, a mesura que l’anava escoltant, provocador de tolerància i dependència.
    Una obra maestra.

    ResponElimina