divendres, 21 de gener del 2011

THE CHAMELEONS VOX A BIKINI

Com segurament sabreu dissabte passat The Chameleons Vox van estar tocant a la sala Bikini de Barcelona.
Es tracta d'un projecte engegat el 2009 per Mark Burgess i John Lever sense els guitarristes Dave Fielding i Reg Smithies. La falta del so dens i característic d'aquests dos guitarristes es va suplir amb força i entrega davant un públic rendit que omplia la sala. Gent de més de 40 i joves de 20 demostraven que el so dels 80 segueix enganxant en el segle XXI.
The Chameleons Vox van començar el concert amb "A person isn't safe anywhere these days" i van repassar sobretot els discos "Script of the bridge", "What does anything mean? Basically" i "Strange times".
The Chameleons van ser únics; van ser els culpables de que el 1987 engeguéssim a Ràdio Salt el programa "Pujant per l'escala mecánica de baixada"("Up the down escalator") i tot i el pas del temps i els canvis que puguin haver sofert, ens hem de seguir treient el barret davant la seva música.
Aquí us deixo un resum de la primera part del concert del passat dia 15 a Bikini. El so no és massa bo, però va bé per tenir una idea del que va passar a dalt de l'escenari si no hi vau poder anar.
Llarga vida als camaleons!!!!!

2 comentaris:

  1. M'hagués encantat anar-hi!!! quina llastima. Espero que tornin aviat...molt grans el chameleons!!!

    ResponElimina
  2. Hola...feia temps que no passava per aquí. També hi erem amb la dona...i el cert és que feia temps que un concert no em passava "xuclant" i que no m'emocionava. De fet tot i els milers de grups que escoltem...al final m'emociono amb els bàsics...amb coses com Paper Tigers o Prayers for the rain...som bàsics, som bàsics...Salut

    ResponElimina