divendres, 29 de juliol del 2011

UNA JOIA PER A FANS DELS SMITHS

                                                              
Aquesta meravella de caixa es diu The Smiths Complete Deluxe Collectors Box i hi ha tot el catàleg que van publicar els Smiths remesclat per Johnny Marr i Frank Arkwright.
Es tracta d'una edició limitada de 3000 còpies numerades que Rhino posarà a la venda el 3 d'octubre i que ja es pot reservar per unes 250 lliures.
Aquí hi trobareu els 8 discos:The Smiths (Rough Trade, 1984), Meat is Murder (Rough Trade, 1985), The Queen is Dead (Rough Trade, 1986) i  Strangeways Here We Come (Rough Trade, 1987), més els recopilatoris Hatful of Hollow (Rough Tade, 1984), The World Won’t Listen (Rough Trade, 1987) i Louder Than Bombs (1987), i el directe Rank (Rough Trade, 1988).
I a més tots els singles en 7". 25 senzills amb les seves fantàstiques portades, el DVD The Complete Picture amb tots els seus vídeos, un llibret....
Un regal a l'abast dels més fans de Morrissey i companyia, que encara segueixen molt presents gairebé 30 anys després de la seva formació.

5 comentaris:

  1. http://casparvon.bandcamp.com/ Escolta aquest grup ja diràs...i aquesta joia dels smiths m'encatanaria!!! Tot bé???

    ResponElimina
  2. Ei Migue que tal? Gràcies per anar seguint el blog. Ara he estat una setmana al País Basc i ho he tingut una mica deixat.
    Ja he escoltat a Casparvon i la veritat es que sona bestial (sobretot m'han agradat les 2 primeres). Segons he vist en el seu myspace són de per aquí Girona no?
    Ens veiem!

    ResponElimina
  3. Si son uns amics meus i la veritat sonen molt bé!!! Un dia els podem portar a la ràdio si vols??? Que et sembla? O es molt complicat?.Ens veiem el dissabte al Girona no??? que has agafat aquest any gol o preferent???

    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  4. He agafat Gol Nord igual. Lo de la ràdio es pot fer pero es una mica complicat pel fet que estic sol i has d'estar als controls i al mateix temps fent l'entrevista.De totes maneres si tenen alguna maqueta la posaré encantat.

    ResponElimina
  5. OK Doncs si tinc alguna maqueta o disc ja quedarem i te la donc encantat...seria brutal escoltar-ho per la ràdio!!! Doncs jo al final he agafat preferent!!! Enric que vagi molt bé ja ens veurem...mantenim el contacte!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina